31 Mayıs 2013 Cuma

Evim Güzel Evim Dekupaj ve Baskılı Pano

Uzun zamandır balkon için yeni bir şeyler yapmak istiyordum. En çok da Evim Güzel Evim panoları hoşuma gidiyordu ve en sonunda bir tane yaptım. :) Evim panosu için Dekupaj kağıtlarına Tahtakale Hobi'de rastlamak tabii ki de bütün süreci hızlandıran şey idi. İyi ki internet var. Yoksa hiç bir şey yapamazdım.

Bu hafta her gün bu çalışma ile uğraştım.Uzun zamandır dekupaj çalışması yapmamıştım. Kağıdı yapıştırma aşaması beni zorladı. Kağıdı yapıştırıp üzerine de baskı çalışması yaptım. Pek fazla süslemeyi abartamadım. Zaman kısıtlı olunca basit bir çalışma oldu.

Zaman kısıtlı ama yapılışının videosunu çekmeyi başarabildim. :)) Youtube' ta onaylandığı zaman izlenebilecek. Ben de zaten Cicideko'nun ana sayfasına ekleyeceğim.

Bu panodan sonra bir tane de çiçekleri sulayan melek panosu yapmak istiyorum. Onu da bunun altına asacağım inşallah. Bu arada Pinterest'teki  Dekupaj Kağıtları Panoma da bekliyorum. :)

Arkadaki mantar adamları geçen sene Etsy'de görüp, yapmıştım. :)

Yakından bir bakış.

Çerçeve üzerine baskı yapmak çok kolay ve de hata olunca ıslak mendil ile silip çıkarabiliyorsunuz.
İyice kuruduğu zaman dekupaj tutkalı ile vernikleyebilirsiniz.
Menekşelerimin maşallahı var. 5 saksımdaki menekşelerin hepsi de sürekli açıyorlar.Menekşeli bir poz:)



Sardunyalar ile de bir poz aldık. :)

Ve limonlarım ile bir başka poz. Askerlik hatırası gibi herkes ile fotoğraf çekildi. :)


2 yorum:

  1. İnanılmaz güzel olmuş arkadaşım.. O kadar çok hoşuma gitti ki. Tahtakale Hobi yi sanırım dün duymuştum ama inceleme fırsatım olmamıştı.. Bugün biraz daha detaylı bakayım o zaman..
    Bir de videoyu bekliyorum çünkü inan kendi kendime öğrenip birşeyler yapmaya çalışıyorum tabii çok muntazam olmuyor bu yüzden..
    Mantar adamlar da çok cici. Nolur onların da ypılışını paylaşır mısınız. Çok şey istedim kusura bakmayın ama gerçekten çok çok güzel şeyler yapıyorsunuz..:))
    Çok çok selam ve sevgilerle..:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Beğenmenize çok sevindim, teşekkür ederim. Mantar adamları da seve seve paylaşacağım. Ben de yorumlarınız ile beni desteklediğiniz için çok teşekkür ederim. Sevgiler Derya :)

      Sil

Paylaş