6 Kasım 2015 Cuma

Cicideko Kendin Yap (DIY): Kuruyan Hamurdan Mıknatıs Süs Yapılışı Youtube'ta Yayında / Air Dry Clay Magnet Tutorial at Youtube Channel


Kuruyan hamur ile peçete dekupajını birleştirerek çok güzel süsler yapabilirsiniz.Bazen bir kurabiye kalıbı bazen de peçetedeki bir desen size bu konuda yardımcı olabilir. Birkaç seene önce üzerinde evler olan bir peçete almıştım ve o evlerden birini kalıp olarak kullanıp üzerine de tamamen peçete dekupajını yaptım. Altına da bir kuş ekledim. Ev ve kuş beraber çok yakıştığını düşündüğüm için böyle bir şey yapmayı düşündüm. İp ve de düğme kullanarak da ufak detaylar oluşturdum. Sonuç doğrusu hoşuma gitti. Sizlerde kendi hayal gücünüzü katıp beğendiğiniz şekilde bu tarz mıknatıslar yapabilirsiniz. :)

You can make beautiful mini decorations for your home by using air dry clay and napkin decoupage technique together. A cookie cutter or a design on a napkin may give you an inspiration. 
A few years ago I have bought a napkin with house designs on it.Today I made a simple magnet using this napkin.I have used the house design on it as a pattern, attached a bird beneath the house and added some decorations.That is all! I think the result is good.:) 





2 yorum:

Paylaş