26 Mart 2013 Salı

Çocuk Odaları İçin Robot Süsler

Çocuk odalarının dekorasyonunu bazı basit aksesuarlar ile tamamlamak çok kolay bir yöntem aslında.Tabii bunun için zamanınızın, el işi yapma konusunda az da olsa becerinizin olması gerekiyor. İnternette araştırma yapınca da bir sürü anlatımlı çalışma bulunuyor. Ben de ilk olarak robot süsler ile ilgili araştırma yaptım. İşte beğendiklerim bunlar:

1) ROBOT PANOSU : Karton üzerine robot çizimi yapıp, kenarlara delikler açıp, nakış yaparak bir pano yapabilirsiniz. Sewing BareFoot sitesinden detaylı resimli anlatımına bakabilirsiniz. Robot şablonu için buraya tıklayabilirsiniz.

Sewing BareFoot
Başka bir panoya da Miranda Made sitesinde rastladım. O da çok kolay bir çalışma olmuş.
Miranda Made 
2) ROBOT SİTENSIL : Duvar, kutu vb aksesuarlar üzerine robot desenleri yapabilirsiniz. Aşağıdaki şablonları Print Cut Paste Craft sitesinden aldım. Başka konular için resimler, şablonlar da var.




3) YOYO ROBOT BEBEK : Yoyo'dan basit bir bebek yapabilirsiniz. Biraz büyük boyutlarda yapıldığı takdirde yer minderi olarak bile kullanılabilir. Scrum Dilly Dilly sitesinden detaylı resimli anlatımına bakabilirsiniz.


4) ROBOT RESİMLER : Bu resimleri şablon olarak kullanarak keçe,kumaş şekiller çıkarıp yastık kılıflarına , lamba, abajur, sepet, kutu gibi objelerin üzerine yapıştırabilir yada dikebilirsiniz. Little Sooti sitesinden orijinal resimlere ulaşabilirsiniz.


5) ROBOT DESEN NAKIŞI : Bu resimleri de nakışlayabilirsiniz. Love The Blue Bird sitesinden şablonun orijinalini bulabilirsiniz.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Paylaş