10 Haziran 2013 Pazartesi

Cottonholic 'ten Yeni Kumaşlarım

Çok şirin kumaşlar aldım. :) Ceyda için kırkyama (patchwork) pike dikeceğim hatta dikmeye başladım. Videosunu da çekiyorum ama dikişin videosu biraz zor oluyor. Bir de ilk patchwork denemem olduğu için açıkçası zorlanıyorum. Patchwork çok dikkat isteyen iş gerçekten. Biraz dikiş kaydımı ya da iki kareyi düzgün birleştiremedim mi anında sırıtıyor. Bir de bunun yorganlama işi var ama ona şimdilik girmeyeceğim. Kumaşları heba etmekten korkuyorum. Bir gün kursa gidebilirsem o zaman denerim. :)

Kumaşları yine Etsy'deki Cottonholic dükkanından aldım. Aslında insan bakınca bütün kumaşlardan almak istiyor. Hepsi ayrı güzel. Ben patchwork yapacağım için üçlü kumaş paketinden aldım.


Pikenin üst bölümüne de tavşan ailesini nakışlayacağım. Nakış şablonlarını önceden paylaşmıştım. Bu hafta bitirmeyi istiyorum. Akşamları nakış gündüzleri de dikiş yapabilirsem sanırım biter. :))



11 yorum:

  1. kumaslar cok sekerler ınan oldum bıttım kumasların r enklerıne rengarenk ınsanın ıcı acılıyor. emınım cok guzel olacak ceydanın yenı pıkeksı ;)

    bir de sıze de maasallah marıfetlı annelerın cocukları ayrı sanslı oluyorlar ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :)Çok teşekkür ederim, elimden geldiğince bir şeyler yapmaya çalışıyorum.

      Sil
  2. Çok soft renkler.. Cidden herbiri ayrı güzel.. Eminim çok güzel şeyler çıkartacaksınız ortaya.. Bir de acaba kumaşları kaç liraya aldınız kargo ücreti ETSY de pahalı tutuyor mu. Ben ebay dan alıyorum bazen çok pahalı kargo ücreti oluyor..
    Çok selam ve sevgilerle..:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu paketin fiyatı 11.60 dolar. Kargo ücreti ise 4.70 dolar. Kore den Türkiye ye de 7 günde geldi. Cottonholic i çok beğeniyorum. Tavsiye ederim. Sevgiler :)

      Sil
  3. Renklerin uyumuna bayıldım. Pikenizin son halini merakla bekliyorum. Sevgiler.

    Kübra

    YanıtlaSil
  4. Çok güzel daha önce de sizin blogunuzda görmüştüm yanlış hatırlamıyorsam cottonholic marka kumaşları ben de etsyden bir şeyler almayı çokistiyorumÇok güzel şeyler var gerçkten .fiyatta çok normal .

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cottonholic in kumaşları gerçekten çok güzel ve de fiyatları da uygun. Bugün goblen.com da patchwork kumaşlara baktım. Metresi 32 TL idi. Çok pahalı geldi.

      Sil
  5. Deryacim merakla bekliyorum :) Kumaslar da cok guzelmis. Ben de yumusacik bir pazen buldum emzirme yastigini yapacagim insallah :)

    YanıtlaSil
  6. Kumaşlar çok güzelmiş, bayıldım :)

    YanıtlaSil
  7. kumaşlarınıza bayıldım çok da uygun geldi bana size gelen kumaşlar kaç metre cidden ucuz çünki ve sanki baya çok gibi duruyorda .teşekkürler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Herbiri 55*45 cm lik parçalar aslında. Ben 2 paket alıp kızım için yatak örtüsü diktim. http://cicideko.blogspot.com/2013/07/tavsan-ailesi-patchwork-krkyama-pike.html linkine bakarsanız pikenin bitmiş halini görebilirsiniz.

      Sil

Paylaş