6 Mart 2013 Çarşamba

Washi Bantlarla Dekoratif Harf Yapımı





Çocuk odalarında harflerle dekorasyon yapılması hoşuma gidiyor.Çeşitli malzemeler kullanılarak değişik şekillerde yapılabiliyor ama benim dikiş, boyama gibi becerilerim yok şöyle basit bir teknik ile nasıl yapılır diye düşünüyorsanız, bunun için washi (dekoratif) bantları çok güzel bir çözüm olabilir.

Babylist bloğunda örnek bir proje var ve adım adım anlatılmış. Eğer washi bant bulmak konusunda sıkıntı yaşarsanız internetten Emeksensin' den alabilirsiniz. Pek ürün çeşidi yok malesef. Belki hobi mağazalarında daha çok çeşit bulabilirsiniz.

Ahşap harf için de Sibelin Hobi Dünyası ile irtibata geçerek istediğiniz şekillerde  harf kestirebilirsiniz.
Mail: smgonen@gmail.com / shd@sibelinhobidunyasi.com

6 yorum:

  1. Ben de bu bantlardan bulamıyorum fakat biraz önce tchibonun sitesinde gördüm haftaya 10lu olarak bu bantlardan olacakmış çok da hoş desenleri.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tchibo'da satılacağını haber verdiğiniz için çok teşekkürler. :) Takip edip almaya çalışacağım mutlaka.

      Sil
  2. Çok hoş olmuş, benim de bantlarım var ama harfim yok :((

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Harf için http://sibelinhobidunyasi.blogspot.com/ bloğunun sahibi olan Sibel Hanım ile smgonen@gmail.com ya da shd@sibelinhobidunyasi.com maillerinden irtibata geçip istediğiniz boyutlarda ahşap harf yaptırabilirsiniz.

      Sil
  3. Çok güzel olmuş ellerinize sağlık sevgiler:)

    YanıtlaSil
  4. Merhaba harika anlatım olmuş.. kendi blogumda da harf örneklerini yazmaya çalıştım sizden ilham aldım çok teşekkürler. selamlar :)

    YanıtlaSil

Paylaş