9 Kasım 2009 Pazartesi

Merhaba

Lise yıllarında dekorasyona olan ilgimi malesef göz ardı ederek üniversite sınav tercihimi mühendislik ve tıp üzerine yoğulaştırıp tesadüfi olarak kazandığım çevre mühendisliğini okuyup tesadüfi olarak bilgisayarlı sistemler kalite yöneticiliği işinde yıllardır uzman olarak çalışmaktayım.Dekorasyon konusunda ilgim gün geçtikçe artmakta ve bir gün bu konuda kendi işimi kurma ümidini içimde yaşatmaktayım.

Şu anda hobi olarak dekorasyon dergi ve web sitelerini takip ediyorum. Özellikle bebek odası dekorayonuna ilgiliyim. Web sitelerinde ve de dergilerde okuduğum ve gördüğüm dekorasyon fikir ve de uygulamalarını bu blogta paylaşmak için sizlere merhaba diyorum.

Derya

4 yorum:

  1. Cok guzel olmus, devamini bekliyoruz.

    YanıtlaSil
  2. Derya sen bizim Derya mısın yoksa. Profilinden öyle sezdim. Hep derdim bu kız niye blog açmıyor diye. Pek mutlu oldum. Hoşgeldiin. Ekliyorum listeme seni.

    YanıtlaSil
  3. işte sonunda ilk yazınıza kadar geldim :) Ama hepsini keyifle okudum, verdiğiniz linklere gidip geldim :) Bu ilk yazınızda bir de kendimi görünce daha da hoşuma gitti. Ben de hep iç mimari okumayı isteyip Üniversitede çeşitli nedenlerle işletme okudum, 4 yılıma acırım hakikaten..
    İş için önce bir mimarın yanına girip bu zevkimi doya doya yaşıyorken sonra şirketin kapanması nedeniyle rüzgar beni otomotiv sektörüne attı. Şimdi imrenerek dekorasyon ve hobi sitelerinde geziniyorum ve vakit buldukça bir şeyler yapmaya çalışıyorum. Siteni de zevkle takip edeceğim. Sevgiler.

    YanıtlaSil
  4. Hoşgelgin Gökçe!:) Benim gibi hisseden, düşünen yeni bir arkadaşa eşlik edeceğim için çok mutlu oldum.

    YanıtlaSil

Paylaş