24 Aralık 2015 Perşembe

Leziz Elişleri / Yummy Crafts !


Elişinin neresi lezzetli olur? Eğer böyle minikekler yapılırsa olur sanırım. Bu iğnelik keki dün, arkadakileri ise sanırım 3 sene önce yapmıştım. Böyle bir araya gelince hoş bir görüntü oluşturdular. Üç farklı tipte elişi minikeklerden mutfağınızda güzel bir köşe oluşturabilirsiniz. :)

If you make such cupcakes, they look delicious, don't they? The cupcake pincushion was made yesterday. I think I have made the other embroidery ones 3 years ago. When they come together, they look so lovely. You may prepare such a lovely corners at home with these pieces. :)



4 yorum:

  1. Cok tatlı cok şirinimiz. Sen Dükkan açsan gider yani ;) ellerine saglık

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) teşekkür ederim. Allah nasip ederse küçük şirin bir dükkanım olmasını çok istiyorum.

      Sil
  2. Maalesef Fabrikasyon seri üretimler el emegini yok etmek üzere. :( ins Hayalinizdeki gibi bir dükkânınız olur be geçiminizi Sağlar

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Amin inşallah... Malesef heryerimiz seri üretim. Herşey hemen tüketiliyor. İnsanlar kıymetini bilmeden bir eşyaya bağ kurmadan yenisini alıyor. Ben az alırım, her aldığımında bir kıymeti, hatırası olur. Beraber yaşarız. :) Dükkanımı da kendim için açacağım. Çok kar amacı olmasa da benim gibi olan insanlara hizmet etsin. Dükkanıma geldiklerinde mutlu olsunlar. :)

      Sil

Paylaş