6 Mayıs 2012 Pazar

Türk Yapımı Dekoratif Harfler

Bazen çok basit şeyler için bile yurt dışından alışveriş yapınca içim cız ediyor.Şunları Türkiye'de niye bulamıyoruz, neden biz üretmiyoruz diye şikayet ediyorum.Geçtiğimiz aylarda bir firmadan haberdar oldum. BEBEK EVDE firması ve çok şirin dekoratif harfler üretiyorlar.Bende sizinle ürünlerini paylaşıyorum ve daha farklı bebek odası süsleri yapmalarını diliyorum.


ALİ 'ye bayıldım :))






3 yorum:

  1. Sevgili cicideko eşim bu harflerden (hatta karakterleri de aynı) kesiyor. Biz genelde konsol üstünde durabilen kalın ahşaptan kesiyoruz, böyle duvar için kesmemiştik ama güzel fikir. Hatta farklı objeler de kesiyoruz hayvanlar, çiçekler, harfler, rakamlar v.s. istenilen boyda ve ebatta kesiyoruz. Yani niye ülkemizde de yok demiştiniz ya ben de söyliyim demiştim :D Sevgiyle kalın, sağlıkla kalın sevgili cicideko :D

    YanıtlaSil
  2. cok guzel gercekten. şunu merak ettim son örnekteki gibi boyama-süsleme neyle ve nasıl yapılıyor acaba? bilgi verirseniz memnun olurum.

    YanıtlaSil
  3. Akrilik boya ile boyayıp keçe, kurdele, stickerlar ile süsleyebilirsiniz.Youtube ta yapım aşaması olan videolar var. Wooden Letter Painting gibi arama yaparsınız görebilirsiniz.

    YanıtlaSil

Paylaş