10 Kasım 2009 Salı

Oyuncak Saklama









Oyuncak saklamak için genellikle mdf den yapılmış kutular yada marketlerde satılan plastik ürünler kullanılır.
Peki aklınıza zincirden yada ağdan (Simply Nursery Decoration) yapılmış bir oyuncak platformu gelirmiydi. Ben görünce ilginç buldum. Zincirin yanı sıra askılık gibi demirden bir ürün daha var ama çocukların üzerine düşürme ihtimaline karşı belki pek kullanışlı olmayabilir. Böyle bir platformu belki bir dolap içine yada duvara monte ederek kullanmak gerekir.Fakat zinciri de ağı da basit bir şekilde kendiniz yapabilirsiniz. Özellikle zincir fikri benim hoşuma giti. Hem değişik hemde kullanışlı olacaktır.

Bu konuda gördüğüm ve beğendiğim çeşitli oyuncak saklama ürünlerinin olduğu siteleride aşağıda listeledim.Onlarada bakarak fikir edinebilirsiniz.
Bu sitelerde gördüğünüz özellikle mdf ürünleri marangozlara yaptırabilir yada ahşap boyama ürünleri satan yerlerden sandık alıp, boyayıp üzerine çizgi film kahramanları yapıştırıp güzel bir oyuncak kutusunu sizde yapabilirsiniz.Elle boyama yapabilenler ise hayvan, çiçek figürleri çizerek çok daha güzel bir çalışma ortaya çıkarabilirler. Aşağıdaki sitelerde gezinirseniz örneklerini göreceksiniz.

1.Toy Boxes and Storage
2.Toy Tidy
3.Target

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Paylaş