17 Haziran 2015 Çarşamba

Homify İle Evinizin Dekorasyonunda Değişim Başlasın!

Evinize yapacağınız değişiklikler için profesyonel bir yardım mı almak istiyorsunuz yoksa tasarladığınız bir dekorasyon fikri için işini iyi yapan ustalara mı ihtiyacınız var ya da evinize yeni bir soluk kazandırmak için değişik fikirlere ya da ürünlere mi ihtiyaç duyuyorsunuz? İşte bunların hepsini ve daha fazlasını bulabileceğiniz bir platform var artık. 

Homify eviniz için ihtiyacınız olan profesyonel firma ve kişilere, dekorasyon önerileri için anında soru sorarak yardım alacağınız uzmanlara, dekorasyon fikirlerine, dekoratif ürünlere ulaşmanızı hızlı ve kolay bir hale getiriyor.

Bunun yanısıra dekorasyon meraklıları için online dergisi ile  çeşitli güncel ve uygulanabilir bilgiler sunarak evlerinize küçük dokunuşlar yapmanıza olanak sağlıyor. Yeni Fikirler  yazılarındaki ürün örneklerinin firma ve adres bilgilerine anında erişim olanağını sunuyor.

Evinize yapacağınız değişiklikler öncesinde mutlaka Homify'ı ziyaret edin.  Ücretsiz sunulan çeşitli kategorideki binlerce çeşit ürün, uzman ve dekorasyon fikirlerine erişin ! :)


Homify Dergi/ Yeni Fikirler - Bahçe Şöminesi


Homify Ürünler / Akdeniz Fikirleri -  Otantik Çarşı Kabartma Tablo

Homify Profesyoneller / Dikiş Makinası Lavabo - Tuncer Sezgin İç Mimarlık

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Paylaş