2 Aralık 2013 Pazartesi

Çarpı İşi Mahallemiz :)

Uzun zamandır oturma odasını koltuk, halı ve televizyon kombinasyonundan çıkarıp aksesuarların olduğu sıcak bir ortama çevirmek istiyorum. Pinterest'te ve bloglarda çok güzel dekorasyon örnekleri görüp hayran kalıyordum. İnsana huzur veren rahatlatan gerçekten çok güzel oda dekorasyonları var ve bizim de oturma odasının biraz daha samimi ve sıcak olma sırası geldi.
Oturma odamızda koltukların aralarında ölü alanlar var. O kısımlara dolaplar alıp üzerilerine kendi yaptığım aksesuarları koyarak işe başlamaya karar verdim. İlk önce iki uzun koltuğun arasına koymak için Ikea'dan Besta Vassbo dolap kombinasyonundan aldım. Dolabın yüksekliği 64 cm olduğu için koltukların boyunu geçmedi ve  koyduğum aksesuarlar oturma hizasında rahatlıkla görünüyorlar.
Şimdilik dolabın üstünde  güllü çarpı işlerim var. Onların yanına English Home'dan birkaç aksesuar almak ve bir de  kafes içindeki çiçek arajmanından yapmak istiyorum.

Kapı girişinin karşısındaki duvara ise hemen koltuğun üzerine iki tane tablo asmak istiyorum. Onlardan bir tanesini ise yeni bitirdim.Sınavlar sebebi ile yapmam uzun sürdü.
Pinterest'te bulduğum aşağıdaki şablonu kullandım. Çarpı işinin çevresine de puantiyeli kumaşlardan bordür yaptım. Bir tane daha tablo yapacağım. İkisini yanyana asmak istiyorum.

İşte çarpı işi mahallemiz.





Burası Ceyda'nın Evi :)

Burası benim evim :)

2 yorum:

  1. çok güzeller. :) yaparken insanın stresini de alıyor :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet bittikten sonra da bu mahalle ailecek hepimizin çok hoşuna gitti. :)

      Sil

Paylaş