28 Aralık 2015 Pazartesi

Cicideko Kendin Yap (DIY) : Keçeden Mantar Bebek Yapılışı/ Felt Mushroom Doll Tutorial


2015 yılını geride bırakırken en azından bu sene için hedeflemiş olduğum bir işi bitirmenin verdiği mutlulukla bu senenin son kendin yap videosunu da paylaşmak istiyorum. Bu sene için yapılacaklar listesinde daha çok iş vardı fakat kimisine kısmet olmadı kimisine imkan yetmedi kimisine bünye imkan vermedi. Herşeyi yapamıyoruz, her işe de yetişemiyoruz. Öncelikle sağlık olsun. Allah gönül ferahlığı, zihin dinginliği versin. Her iş bazen kendi zamanını bilircesine o zaman oluyor. Ne kadar uğraşsak da çabalasak da olmuyorsa bir hayır vardır deyip çekilmek gerekiyor. 
Ben de bu seneyi bugün bir inat ile bitireceğim diye çabaladığım mantar bebekler videosu ile kapatmak istiyorum. Bu senenin hedef video sayısı 30 idi. Bugün bunu başardığım için çok mutlu oldum.
Bir gün ile birşey değişmiyor ama insana yeni bir yıl güzel bir motivasyon ve de enerji veriyor. Yeni hedefler koyup, yeni amaçlar edinmek güzel şey ! Herkesin Allah gönlüne göre versin.... Sevgiler :)


While 2015 is ending, I am glad to finish one of my goals. I have finished this year's last video.  My video goal is 30 and I have done it. :)
There are many other goals that I couldn't achieved because of lack of money, time or my heath. We can't do everything even we try and work so hard. It becomes when it is time. 
I wish you all a healthy, happy new year! New year gives me a good motivation and happiness. New goals and new objects are waiting for you!  :)





4 yorum:

  1. Ne tatlı şeyler:)Öğretici videolar çok işe yarıyor. Çok da güzel hazırlamışsınız. Ellerinize sağlık.

    YanıtlaSil
  2. Çok tatlı görünüyorlar, birde ben mantarı çok severim yolda görünce bile dayanamayıp yerim kaç defa zehirlenmekten döndüm , bunları hemen saklayın yoksa yerimm:)))

    YanıtlaSil
  3. :)) çok tatlısınız! Mantar bebekleri yiyecek kadar sevmenize sevindim. :) Kendinize dikkat edin.

    YanıtlaSil

Paylaş