23 Ekim 2015 Cuma

Cicideko Kendin Yap (DIY): İğne Keçeleme Meşe Palamudu Broş Yapılışı Youtube'ta Yayında / Needle Felted Acorn Brooch Tutorial at Youtube Channel


Sonbahar gelmesi ile çoğu kişiye bir hüzün, bir kasvet çöküyor olsa da ben sonbaharı getirdikleri ile seviyorum. Özellikle de meşe palamutları ile çok seviyorum. Meşe palamudunun kendisi de şapkası da yaprağı da ayrı bir kıymetli benim için. Hepsi ile çeşitli süslemeler, eşyalar yapabiliyorum. Bunları hatta kızıma da öğretiyorum. Doğaya bakmasını, izlemesini, ilham alıp tabii ki zarar vermeden neler yapabileceğini öğrenmesini istiyorum.
Bugün bu yaptığım broşun palamut malzemesini ise Melikeciğim getirdi bana. Geçen hafta bir küçük poşet geldi. Okulunun bahçesinden toplamış. Kendisi görümcemin en büyük kızı ve çok ince düşünceli birisidir. Ona bu broşu yaptım. :)) Güle güle kullansın ! 

Mostly people don't like autumn because of the feeling of depressing and gloom but I like it for the things it brings. Especially I like the acorns so much. Today I made a brooch for Melike, daughter of my sister in law. She has picked up a bag of acorn caps at the school garden last week and gave it to me. She is a tactful girl. I hope she likes it! :)







2 yorum:

  1. Ne kadar güzel ve doğayla uyumlu bir çalışma olmuş. Çok beğendim, ellerinize emeğinize sağlık. Sonbahara da çok yakışmış.

    YanıtlaSil

Paylaş