14 Ağustos 2014 Perşembe

Sweet Home Kanaviçe Tablo

Annemin ramazanda bize geldiklerinde bir heves ile 1,5 günde yaptığı kanaviçe işinin çevresine kumaş çerçeve yapıp, metal ve kurdele aksesuarlar ile süsledim. Bu güzel tablo kardeşimin evini süsleyecek. :)

Yalnız size bir tavsiyem bu tarz işlerinizi bildiğiniz ve de güvendiğiniz çerçevecilere emanet edin. Ben daha güzel ve de orjinal bir çerçeve bulurum diye çerçeveyi yaptırdım ama hiç de memnun kalmadım. Öncelikle yaldızsız, parlak olmayan ahşap dokusunda beyaz bir çerçeve bulmakta çok zorlandım. Sonra işçilik konusunda hiç memnun kalmadım. O kadar baştan sağma ve özensiz iş yaptılar ki eve gelince çerçeveyi söküp tekrar kumaşı arkadaki kartona hizalayarak yapıştırıp, çerçeveledim.

Daha mağazada beğenmediğim yerleri söylerken mağazadaki yetkili kişi " neyse güzel olmuş !" şeklindeki geçiştirmesine de uyuz oldum. Yanımda kızım olmasa, dolaşmaktan yorulmuş olmasam ve de tercih edebileceğim başka seçenekler olsa kesinlikle çerçeveyi almadan çıkardım.

Kısacası dersimi aldım. En güzeli IKEA nın çerçevelerini kullanmak. Hem zarifler hem de ne olduklarını görerek alıyorsunuz.

Neyse bu kadar dert yanmadan sonra işte bizim imece usülü yaptığımız tablomuz. :))
Güle güle kullansın Funda !






4 yorum:

Paylaş