25 Temmuz 2014 Cuma

Cam önüne kalorifer peteği mi yoksa oturulacak yer mi ?

Yabancı filmlerdeki oda dekorasyonlarında sık sık gördüğüm ve de hayalini kurduğum birşeydir. :) Camın önünde oturacak bir yerin olması ve de oradan manzaraya bakıp, en sevdiğim şey olan hayal kurabilmek. Kardeşimin kulakları çınlasın! Uzun süre ders çalıştığım için kendisine örnek gösterildiğim zamanlarda anneme, ablam ders çalışmıyor hayal kuruyor derdi. :)) Yani tam bana hitap eden bir dekorasyon alanı. Bizde de bu güzelim alan, malesef kalorifer peteği konulup heba edilir.
Ayrıca böyle köşeler neden zenginlik ibaresidir ve de normal evlere yapılmaz? Çok mu zor bilmiyorum ama bunu da yapılacaklar listesine yazıyorum. İnşallah bir gün yapmak nasip olur da ben de bloğumdan nasıl ucuza yaptığımı sizlerle paylaşıp örnek olabilirim.
Aşağıda paylaştığım fotoğraflardaki pencerealtı oturma alanları muhtemelen çok lüks evlere aitler.Çok güzel yapılmışlar ve hepsini de çok beğendim. :)

Kaynak

Kaynak

Kaynak - Tam da Funda'ya göre dedim . :)

Bu bence muhteşem ! Kaynak

Bunu görünce IKEA nın Hemnes Divanı aklıma geldi. Böyle bir alan onun ile oluşturulabilir. Marangoza anlatana kadar kendin de yapabilirsin. Hem misafir yatağı hem de cam önü harika bir köşe olur . :)
Merdiven köşesi nasıl da güzel değerlendirilmiş. Kaynak

Arkadaki göl/deniz manzarasına ne demeli ? Kaynak

2 yorum:

  1. deryacım bu postunu nasılda gözden kaçırmışım. bayıldım bayıldım bayıldım:) fundanın yorumu da yüzümde bir gülümsemeye vesile oldu:)

    YanıtlaSil

Paylaş