24 Ocak 2012 Salı

1 Yaş

Oh çok şükür 1 yaşına girdik! Ey 1 yaş senden çok beklentim var. :)

Doğumgünü hazırlıklarına 1.5 ay önce başlayıp yine son 1 hafta içinde sıkışıp ancak bitirebildim.İstediğim gibi olmasa da görenlerin yine de hoşuna gitti.Halbuki bu yaptıklarım sadece düşündüğüm şeylerin üçte biri oluyor.Neyse Allah nasip ederse ileriki senelerde istediğim gibi yapabilirim.

Doğumgünü temasını papatya ve kelebek üzerine kurdum.Evdeki malzemeler ile yapılabilecek tema bu idi.Kırtasiyeye bile zar zor gidebildiğim için evdeki malzemelerim çok kıymetliler.Arta kalan minik parçaları bile saklıyorum. :)

İnternette yapılan doğumgünü kutlamalarında genelde bir stant yapıldığını gördüm.Bende salondaki konsolumuzu bir stant gibi hazırlayıp, süsleri orada gruplaştırdım.Hem fotoğraflarda  da güzel bir fon oluşturdu.

Aşağıda görüldüğü gibi işte süs standımız. :)
Mudo'nun internet mağazısında indirimde görüp beğendiğim 70 cm lik düz vazolardan geçen sene  almıştım.Onları fotoğrafları segilerken kullandım.Marketten 1.5 TL ye aldığım vileda sopalarını kurdela ile kapladım. Ceyda'nın 1.aydan 12.aya kadarki fotoğraflarını kurdelaya tuhafiyeden aldığım minik mandallar ile astım.Bu güzel bir fikir.İnternette görmüştüm.Biz bile şöyle bakınca bir sene nasıl da geçmiş dedik. :)




Masadan görünüm :)

Papatyaları şekilli delgeçler ile yaptım.Kelebekleri ise kurabiye kalıbını kullanarak yaptım.Papatyalara yaprak olması maksadı ile açık şekil kurdela bağladım.Fazla açık yeşil olunca görünmez yaprak yapmış oldum. :)


Pasta standınının kenarına ise pileli tül sutaşı geçirdim.


Bu standımızın dışında başka bir yeri süsleyemedim. Önceki gördüğünüz ip süslerini perdelere taktım.





9 Ocak 2012 Pazartesi

Doğumgünü Asmalı İp Süsü







Sanırım kaplumbağa hızından kağnı arabası hızına terfi ettim.:)Ceyda'nın doğumgünü için ip süslerini tamamlıyorum.Kırtasiyeye ancak geçtiğimiz hafta içinde gidebildim.Onda da istediğim gibi vakit harcayamadım.Yalnız bir gidebilsem ah ah.Tabii beni yalnız gönderirler mi? :) Kırtasiyelere bayılıyorum.İstanbul'da iken Göztepe'de hemen istasyonun yanındaki kırtasiye benim stres atma yerimdi.Olcay ablamın kızlarına diye birşeyler almaya gider ama dakikalarca oyalanırdım.Kimse de peşime takılmazdı.Rahat rahat herşeyi incelerdim.Kızlara birşeyler alırken kendime de illaki bir peluş oyuncak, cep telefonu süsü, masa süsü yada süs olacak herhangi birşey mutlaka alırdım. Ey gidi bekarlık günlerim.Savur harca paraları.Maaş bitmez :) Pek umursamaz savruk bir cümle kurdum ama şu anki halime göre epey savurgandım. Neyse o günleri sürekli evde kendim birşeyler yaparak şimdi telafi ediyorum.Son durumu sizlere görüntüledim.Çalışmaya devam. Görüşürüz !

Paylaş