27 Kasım 2011 Pazar

Hediye Fikirleri

İnsan yeter ki hediye vermek istesin.Nelerden basit hediyeler yapabilir? Better Homes and Gardens'ta gördüm ve çok beğendim.Allayıp pullayınca bir küçük kavanoz çerez bile çok tatlı bir hediye oluvermiş. :)













4 yorum:

  1. iyi günler.sitenizi zevkle takip ediyorum.özellikle halı yazınıza bayıldım ve bebeğimin halısını seçtim bile .şimdilik cinsiyetimizi bilmiyoruz ama kızda olsa erkekte olsa halımız belli.ivinin turkuaz renkli zürafalı halısı.ben mobilyalarımızı bunun çevresinde almak istiyoruz.yani turkuaz ağırlıklı bir oda.ben şimdilik böyle bir takım bulamadım.bu konuda yardımcı olurmusunuz.her türlü fikire açığım.

    YanıtlaSil
  2. Merhaba :) Beğeni ile izlenmekte olduğum ve de halı konusunda size yardımcı olabildiğime çok memnun oldum. Bebek mobilyası konusunda ben de çok araştırma yapmıştım.İnternetten de almayı düşünmüştüm fakat muhatap olunacak kişiler ile bir problem olduğu zaman direk temasa geçemeyeceğimi düşünerek vazgeçmiştim.

    Benim bebek odası konusundaki önceliğim kızımın büyüdüğü zaman da kullanabilmesi için büyüyen karyolalı bir oda takımı olması idi.Kayseri'de yaşadığımız için de kaliteli bir takımı Minitto firmasından aldık.İnci bebek odasını tercih ettik.Dolabının 2 yada 3 kapılı olarak tercih olanağı da vardı.Ayrıca yatak altında baza bölümü vardı.Oraya bebeğinizin küçülen kıyafetlerini yada oyuncaklarını koyabilirsiniz.Bu takıma ek olarak büyüdüğü zaman çalışma masası da alınabiliyor. Minitto firmasının İstanbul Modoko'da da mağazası var diye hatırlıyorum. Turkuaz renk olarak bu firmanın Bobo, Julian , Okyanus bebek oda takımlarında turkuaz renk var sanırım.Turkuaz renk genelde deniz temalı bebek odalarında bulabileceğiniz bir renk.Bebeğinize kız da olsa erkek de olsa deniz temalı bir oda alabilirsiniz.Bir de Little Colors firmasını mobilyalarına bakın isterseniz.Onların bir temaya bağlı olmaksızın renk seçenekleri olabiliyor.Halınıza uygun turkuaz rengi onlara sipariş ile yaptırabilirsiniz.Mesela JOJO, BOX serisinin turkuaz rengi olabilir.Bir sorup öğrenmeniz lazım.

    Benim aklıma gelen Minitto ve Little Colors firmaları oldu.Bir çok internet sitesinde başka firmaların ürünleri de var ama pek hoşuma gitmemişlerdi.Hem fonksiyonel, modern ve ileriye dönük olmasını istediğim için beğendiğim firma sayısı da bu sebeplerden az olmuştu.

    YanıtlaSil
  3. benim için okadar yararlı bir cevap oldu ki. çok teşekkür ederim.sizi ve güzel kızınızı zevkle takip etmeye devam edicem.

    YanıtlaSil
  4. yardımcı olabildiğsem ne mutlu bana :).Ben de size bebeğinizin alışverişlerinde kolaylıklar diliyorum.Hazırlık aşaması çok zevkli oluyor.İnsan doğuma hazırlanıyor hem de heyecanını kontrol ediyor.Ben de kızımın odasını zevkle hazırlamıştım.Umarım bebeğinizi sağlıklı,sıhhatli bir şekilde alırsınız.Sevgiler !:)

    YanıtlaSil

Paylaş