26 Mart 2017 Pazar

Cicideko Kendin Yap (DIY) : Resim Çerçevesinden Karatahta / Picture Frame Chalkboard


İleriki günlerde hamilelik fotoğraf çekiminde kullanmak için bir kara tahta hazırladım. Yapılışı çok kolay. Siz de özel günleriniz için yapabilirsiniz. İsterseniz not almak için mutfakta da kullanabilirsiniz. Ben sonrasında kızlarımın odasına asmayı düşünüyorum. :))

I have made a chalkboard for the pregnancy photo shoot in the next days. After I have used it at the photo shoot, I will hang it at the girls' room. You may use such chalkboards at the kitchen also for taking notes. I like that way it is used.



15 Mart 2017 Çarşamba

Cicideko Kendin Yap (DIY) : Kız Bebek Doğum Hediyesi / Baby Girl Shower Favor



Bunlar da bebek doğum hediyeliklerimiz ! Ceyda ile beraber yaptık. Önceden aldığım metal tepsiyi de kurdele ve şifon çiçekler ile süsleyerek sunum için hazırladık. 


These are the baby favors! :) You may watch the tutorial below.




10 Mart 2017 Cuma

Cicideko Kendin Yap (DIY) : Kız Çocuk Odası Kapı Süsü/ Girl's Room Door Decor






Bebek hazırlıklarına devam ediyorum. Çok zaman önceden ağır ağır başladığım hazırlıkları artık hızlandırmam gerekiyor. Aslında hala lavanta keselerini bitiremedim. Onları da bir an önce bitirip diğer süslere geçmek istiyorum. Bu kapı süsünü bitirmenin hafifliği ile sizinle de paylaşıyorum. Gelsin diğer işler ! :)


I have started the new baby's preparation long ago but I have just finished the door ornament. I have to speed up form now on. See you ! :)



Paylaş