21 Temmuz 2016 Perşembe

Cicideko Kendin Yap (DIY) : Kasnak Dikiş Malzeme Taşıyıcısı Yapılışı/ Hoop Sewing Tool Organizer Tutorial




Hayatı normalleştirmek adına, kafamdakilerden kurtulmak için birşeyler yapmak gerekiyor. Şu son günlerde yaşlandım, çok yıprandım sanki. Çocuğum için çok endişeliyim. Umutsuzum... Beş yaşındaki kızımın sorularına birşey yokmuş gibi, herşey normalmiş gibi davranarak anlayacağı şekilde cevaplar vermekten de yoruldum. Allah yardımcımız olsun... Karışık günler için en iyisi de insanın stresini atmasına yardımcı olacak birşeyler yapmak. O zaman hayata tutunmaya devam. Yoksa çok fena bunalıma gireceğim. :((((


Dikiş malzemelerini koymak için kasnaktan yapılan bu aksesuarı önceden görüp beğenmiştim. Bugün ne yapsam derken bunu yaptım. Yapılışı kolay, hem dekoratif hem de çok işlevsel. Benim çok hoşuma gitti. Denemek isterseniz videoyu izleyebilirsiniz.




12 Temmuz 2016 Salı

Cicideko Kendin Yap( DIY): Keçeden Sukulent Yapılışı / Felt Succulent Tutorial


Sukulentler görüntüsü itibari ile çok hoşuma giden bitkiler. Uzun zamandır almak isterken keçeden bir tane yapmak nasip oldu. :)) İyi de oldu. Bakım sıkıntısı olmadan evdeki yerini aldı.

I love succulents but I couldn't buy one for the home and while looking felt ones I decided to make and I think it looks good like a real one . :))


11 Temmuz 2016 Pazartesi

Cicideko Kendin Yap (DIY) : Keçeden 3 Tip Çiçek Yapılışı / 3 Types of Felt Flower Tutorial




Bu çiçekler, ister arajman ister süs olarak kullanabileceğiniz yapımı çok basit olan şirin şeyler. Hobi edinmek isteyenler için keçe kumaşından yapılan işler çok ideal. Hemen başlamak için Cicideko Elişi Kanalında izleyerek öğrenebileceğiniz çok işler var. :))

These flowers are so easy to make for many embellishments such as brooches, flower arrangements. If you want to have a hobby, felt crafts are a good point of start really. You may watch many other felt craft project at Cicideko Craft Channel, Felt Projects.







10 Temmuz 2016 Pazar

Cicideko Kendin Yap (DIY) : Keçe Çiçek İle Saç Tokası Süsleme / Felt Flower Hair Clip Tutorial



Süslü püslü kız çocuk tokalarına fazla para vermeden kendiniz de yapabilirsiniz. Bugün bu tokayı yaptıktan sonra kızıma verdim ve epey bir takdirini de kazandım.
"Anne, sen bunu nasıl yapabildin ?" diye bir şaşırdı ve bana gitti geldi sarıldı. Aslında çok fazla şey yapıyorum ama her seferinde hala  çok etkilenip beni takdir edip, teşekkürler ediyor. İnsanın yaptıklarının bu derece beğenilmesi de ayrı bir güzel. :))

This is another simple craft project for the hair clips. I have made this hair clip today and gave it to my daughter. She loved it a lot. :)





Paylaş