14 Şubat 2013 Perşembe

Sevgiler :)

14 proje ile sevgililer günü kutlamamı bitirdim. Herkese sevdikleri ile güzel bir ömür diliyorum. Sevdiklerimizi her zaman hatırlayalım, sevgimizi belirtelim. Hayat minik dokunuşlarla güzel. :))


10 Şubat 2013 Pazar

Sevgililer Günü 10. ve 11.Projeleri - Kalpli Mumluk ve Sevgi Mesajlı Şişeler

Haftasonu vaktim varken hemen iki günün projelerini  yaptım. :) Kalpli mumluk ve Sevgi Mesajlı Şişeler için Hobi Durağına bakabilirsiniz.


Kavanozdan yapılan kalpli mumluk
İçine sevgi mesajları konulan minik kavanozlar







9 Şubat 2013 Cumartesi

Sevgililer Günü 9. Projesi - Dantelli Hediye Paketi

Sevgililer günü için güzel bir hediye paketi yapmak istiyorsanız, bir alternatif olarak da bu şekilde bir paket düşünebilirsiniz. Kır temalı bir düğün organizasyonunda nikah şekeri olarak yapılmışlar. Ben de denedim. Çok hoşuma gitti. A4 kağıdından  yaptım. Kıvrılması kolay olduğu için kırtasiyelerde satılan kitap kapları çok uygun olur. Karton gibi kalın kağıtlar hem katlamak hem de yapıştırmak açısından zorlayacaktır.


6 Şubat 2013 Çarşamba

Sevgililer Günü 4. ve 5.Projeleri - Kalpli Kurabiye ve Kitap Ayracı

Sevgililer günü için 4. projemi kalpli kurabiye yapımı olarak belirlemiştim.Burada 4.projenin sadece resmini yayınlıyorum. Kalpli kurabiye tarifi için Hobi Durağına bakabilirsiniz.


5.proje ise kalpli kitap ayracı yapımı. Dün bilgisayarımız İstanbul gezisine çıktığı için 5.projeyi ancak yayımlayabildim. :)


3 Şubat 2013 Pazar

Sevgililer Günü 3.Projesi - Kalpli Poşet Çay ve Pasta Süsü

Bugünkü projemiz yine Martha Stewart'tan geliyor.Kalpli poşet çaylar yapıyoruz.Yanına da minik kek yada pasta süsü ekledim. :))


2 Şubat 2013 Cumartesi

Sevgililer Günü 2.Projesi - İp Sargılı Kalp

2 Little Hooligans sitesinde görüp, çok beğendim.Yapılışı gerçekten basit bir proje. Kalpleri  mıknatıs, broş, hediye paketi süsü, askılı süs, pano yapımı, masa dekorasyonu gibi bir çok şekilde kullanabilirsiniz.




1 Şubat 2013 Cuma

Sevgililer Günü 1.Projesi - Kalp Şeker Çantası

Sevgililer günü projelerinin her biri için adım adım anlatımlı fotoğraflarını da tek bir karede görebilmeniz için bir çalışma yaptım. İlk projem olan "Kalp Şeker Çantası" nın adım adım anlatımlı resmi aşağıdadır. Bu şekilde paylaşmak isteyenler için kolaylık sağlayacağını düşündüm. Her bir çalışma ile ilgili de orijinal sahibinin bilgisini en altta verdim. Yine hatırlatmak adına bu proje Martha Stewart'ın BonBon Filled Hearts çalışmasıdır.


Paylaş