31 Temmuz 2012 Salı

Pottery Barn Kids'ten Çocuk Odası Aksesuarları

Pottery Barn Kids'in ürünlerine bayılıyorum.Bu sefer de oda dekorasyonu ile ilgili ürünlere bir göz gezdirdim. İçim açılsın diye ara ara bakıyorum ve bu sefer beğendiklerim de bunlar oldu. Sizin de içiniz açılsın. :)))

Ben bu ürünlerden özellikle ahşaptan kırtasiye malzemeleri düzenlemek için olan bölmeli kutulardan Ceyda için (Kayseri'de bulabilirsem tabii) bir marangoza yaptırmak istiyorum. Aslında marangoz falan bulmak için uğraşmasak.Çünkü bulmak da işe yaramıyor, birde bunu anlatmak var. Bir de uçuk kaçık fiyat çıkabilir.

Moncuk Organizasyon, Bebek Evde, Sibel'in Hobi Dünyası 'na özellikle buradan sesleniyorum. Şu aşağıdaki bölmeleri kutulardan yapmanız mümkün müdür? Olursa fiyat ne kadar olur? Ben şimdiden alıcısıyım.:)))




Bu kuş kitap tutacaklarından kesin yapmayı deneyeceğim. :))

Bu kuş yuvalarından da kesin yapmayı deneyeceğim. :)))


24 Temmuz 2012 Salı

Kız Oda Dekorasyonu İçin Kağıttan Elbiseler


Basit ama dekorasyon için çok şeker olabilecek kağıttan elbiselere rastladım. MAKING dergisinin web sitesindeki Living bölümünde anlatılıyordu. HOBİ DURAĞI nda Making dergisinden bahsetmiştim. 

Detaylı anlatım için buraya tıklayabilirsiniz.











22 Temmuz 2012 Pazar

Caploonba Bebek Odası Mobiyası

Caploonba firmasını ilk defa duyuyorum ama sanki ürünlerinden bazıları tanıdık geliyor.Belki online satış yapan sitelerde görmüştüm. Ürünlerinin dizaynlarını beğendim.Sadece bebek oda takımlarındaki dolaplar iki kapalı olması sebebi ile küçük olmuş diye düşünüyorum.Bebeklerin de maşallah boyundan çok eşyası oluyor.Biz üç kapaklı dolabı epey doldurduk.

Oda ve de nevresim takımlarının yanı sıra sandalye,lamba, halı ve de yataklar da var. Tek bir seferde tüm odayı döşeyebilirsiniz.Tek tek almak, kombinlemek yorucu olabiliyor. Şifonyerli büyüyen beşikler ise benim favori beşik tipimdir.Çocuğunuz büyüdüğü zaman da yatabilir.Ayrıca bu firmanın ders çalışma masalı büyüyen beşiği de varmış.Onu da beğendim.

Katlanan beşik ise en çok hoşuma giden ürün oldu.Özellikle çocuk büyüdükçe küçülen eşyaları bir yerlerde depolamak zor oluyor.Ne kadar çok katlanırsa o kadar iyidir. :)

İşte benim beğendiklerim :)



















18 Temmuz 2012 Çarşamba

Bebek Temalı Hediye Kutuları

Aslında bebek albümlerini araştırırken karşıma çıkan kutuları göz ardı edemedim.Mutlaka bunları paylaşmalıyım dedim.İsterseniz dekorasyon için isterseniz hediye götürürken isterseniz süsleme için kullanın.Benim çok hoşuma gittiler.Bu kutulara Partisepeti sitesinde rastladım.










14 Temmuz 2012 Cumartesi

Çocuk Odası Kitaplıkları

Ceyda için odasına kitaplık yapmak istiyorum.Kitaplarını sevsin, dizsin, alıp istediği zaman okuyabilsin.İlk aylardan itibaren dergi okumaya başlamıştım.Evim, Country Homes dergilerimi ona okuyup, resimleri anlatıyordum.Pottery Barn Kids firmasını duymuşmuydunuz bilmiyorum ama o firmanın ürünlerine bayılıyorum.Amerika'da yaşıyor olsaydım kesinlikle bu firmadan alışveriş yapardım. Temmuz ayının EVİM dergisini incelerken Tepe Home'un Açık Raf Dolabını gördüm.Pottery Barn Kids'in sitesindeki kitaplıklara çok benziyor.Yalnız Tepe Home'daki bu rafın fiyatı 1.349 TL.Bana çok pahalı geldi. Bende ikea'ya bir göz gezdirdim.Uygun fiyata raf üniteleri var. STUVA model kitaplıklar hoşuma gitti.Ceyda'nın boyuna uygunlar.


Gelelim çocuğunuza güzel bir kitaplık dekorasyonu nasıl yapabileceğinize.İşe size Pottery Barn Kids'ten süper dekorasyon fikirleri. Ben bayıldım. Çocuk olmak istiyorummmmm ! :))

























Paylaş