20 Kasım 2010 Cumartesi

Etsy'de Beğendiklerim: Beautiful Additions'dan Keçeden Melekler



Uzun bir zamandır yazamıyordum.Öncelikte herkesin geçmiş bayramını kutlarım.
1 aydır evdeyim.İşten ayrıldım.Evimde bir çalışma alanı oluşturdum ve bebeğimin odası için birşeyler yapıyorum.Çok mutluyum. Günler nasıl geçiyor anlamıyorum.Hayallerimin bir kısmı gerçek oldu diyebilirim.:)) İleriki günlerde yaptıklarımı da paylaşacağım.
Bu arada kızımın odası için hazırlıklarıma devam ederken etsy'den de örnekler almaya çalışıyorum ama herşeyi yapmak mümkün olmuyor. Özellikle eksik aletler, malzemeler sebebi ile zaman kaybı yaşıyorum. Kayseri'ye de bu konuda çok yabancı olduğum için istediğim malzemeyi tam bulamıyorum. Özellikle satıcıların onu bulamazsın bunu alın demelerine çok kızıyorum. Düz renk zig zag kurdele bile bulamadım. Hepsi simli, püsküllü vb. şekillerdeydiler.Pitikareli kırmızı kumaş yada kurdela bulamadım.İstediğim gibi keten kumaş alamadım. Bunlar hep moral bozuyor. Görüp de yapamamak insanın canını sıkıyor.
Neyseki internet var. Sıkışınca oradan sipariş veriyorun.Örneğin istediğim renkte pitikareli kurdele bulamadığım için Etsy'den Beautiful Additions adlı bir siteden aldım. 7 gün içinde elime ulaştı. Çok memnun kaldım.

Bebek odası için değişik birşeyler ararken yine çok becerikli bir bayanın ürünlerini görünce paylaşmak istedim. Keçeden bebekler yapabilenler için güzel fikirler olabilir. Sitenin adı Made4uByMagic. Belki örnek alıp yaparsınız belki de satın alırsınız. Veranda, kış bahçesindeki bir limon ağacı üzerinde de çok güzel dekoratif durabilirler. Ben nedense limon ağacı hayal ettim. :) Bebeğinizin odasına da asabilirsiniz. Artık nasıl isterseniz öyle yapın. Söylemesi benden yapması sizden. :))




Paylaş