6 Şubat 2010 Cumartesi

DENOKids

Bugün klasik web sitesi gezintimi yaparken bir alışveriş sitesinde DENOKIDS yapışkanlı etiketlerini gördüm. Muhtemelen yabancı bir firmadır ve ürünleri yeni ithal edilmiş düşüncesi ile sitesini girdim ve ne göreyim ?
Yaşasın bir Türk firması ! :)

Funnababy firmasını çok takdir ediyordum. Halı, perde, lamba, pike takımı, yatak örtüsü, nevresim takımı hepsini bir koleksiyon altında takım olarak üretiyorlardı. Şimdi bu konuda yeni bir firmamız daha var. Siteme örnek olması için KÜÇÜK PERİLER koleksiyonunun fotolarını koydum. Siteden girip diğer üç koleksiyona da bakabilirsiniz.





4 Şubat 2010 Perşembe

Beboda Bebek Odası Saatleri







Beboda saatlerini yeni görüyorum.Piyasaya da yeni çıktılar sanırım. Çoğu alışveriş sitesinde ürünlerini bulmak mümkün ama fiyatlar acaip değişken. Önce ürünleri inceliyordum sonra fiyatlar dikkatimi çekmeye başladı.Google'da inaat edip dört sayfa sitelere baktım. Bence Beboda Saat almak isteyenlerin bu yazımı görmeleri lazım.

stokburada : KDV Dahil 64.81 TL
ereyon : KDV Dahil 62.10 TL
bilgestore : KDV Dahil 59.40 TL
alalımbakalım : KDV Dahil 54 TL
idealesya : KDV Dahil 49.56 TL
eskula : KDV Dahil 44.25 TL
mağaza.net : KDV dahil 42.48 TL
paketlet : KDV Dahil 41.06 TL
uyguntaksit : KDV Dahil 40.71 TL
netstore : KDV Dahil 38.94 TL
minikdev : KDV Dahil 38.23 TL

Siz siz olun almadan önce iyi araştırın. :)Ben öyle bir kaptırdım kendimi ve merak ettim ne kadar fiyat düşecek diye ve bu tablo karşıma çıktı. İlginç de oldu.

Sadede gelirsek Beboda firmasının ürünlerini beğendim. Çerçeve ve lambalarda yapmışlar. Genelde sitelerde sadece saatleri görebiliyorsunuz.Tüm ürünlerini görebileceğiniz siterden bazıları ise webdenal,eskula dır.

Çebi Joy Koleksiyonundan Şirin Kulplar

Evim dergisinin Ocak sayısında Çebi Joy Collection reklamını görünce firma dikkatimi çekti.



Internet sitesine girip ürünleri inceledim ve çok hoşuma gitti. Aklıma türlü fikirler geldi. :) Sizlerde girip sitesine bakın. 216 561 11 40 telefon numarasından Satış departmanından bulunduğunuz şehirdeki bayii adını öğrenip ürünleri alabilirsiniz. Ben telefon edip satış yetkilisi ile görüştüm. Koçtaş 'ta da satılıyormuş fakat ürün çeşitliliği az dedi. Yani beğendiğiniz ürünü bulamayabilirmişsiniz.

Özellikle askılık için öküz boynuzunu ve elma kurdunu çok sevdim. :)


Paylaş